VERZENDBELEID

Verzendbeleid voor Maison de Pieds

Laatst bijgewerkt: 19 september 2023

Welkom bij Maison de Pieds! We zijn verheugd dat u voor onze producten hebt gekozen. Hieronder vindt u ons verzendbeleid voor zowel lokale als internationale bestellingen.

Lokale Verzending (Nederland)

Levertijd: Onze lokale verzendingen worden doorgaans binnen 3-7 werkdagen bezorgd. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij u thuis af te leveren.

Internationale Verzending

Levertijd: Voor internationale bestellingen hanteren we een levertijd van 5-14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming en eventuele douanevoorschriften in uw land. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk naar u te verzenden, maar houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen optreden als gevolg van internationale verzendprocessen.

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van de bestemming van uw bestelling en het totale gewicht van de producten. Deze kosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces voordat u uw bestelling plaatst.

Volgen van uw Bestelling

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens, inclusief een trackingnummer. Hiermee kunt u de voortgang van uw bestelling volgen en de geschatte leverdatum bekijken.

Vertragingen en Problemen met Verzending

Hoewel we ons best doen om uw bestelling op tijd te bezorgen, kunnen er onvoorziene vertragingen of problemen met de verzending optreden. Als u vermoedt dat er een probleem is met uw bestelling, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen.

Belangrijke Opmerking voor Internationale Klanten

Houd er rekening mee dat internationale bestellingen mogelijk onderworpen zijn aan douaneheffingen, invoerrechten en belastingen die door uw land worden opgelegd. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de verzendkosten en zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Raadpleeg de douaneautoriteiten in uw land voor meer informatie over eventuele invoerrechten en belastingen.

We waarderen uw vertrouwen in Maison de Pieds en streven ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Als u vragen heeft over ons verzendbeleid of andere zaken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bedankt dat u voor Maison de Pieds hebt gekozen!

Let op: Dit verzendbeleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Controleer regelmatig op updates.

Close