RETOURBELEID

Retourneerbeleid

Je mag de meeste nieuwe, ongeopende artikelen binnen 30 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling. We betalen ook de retourverzendkosten als de retourzending het gevolg is van onze fout (je hebt een verkeerd of defect artikel ontvangen, etc.).

Je kunt je restitutie verwachten binnen vier weken nadat je je pakket aan de retourtransporteur hebt gegeven, maar in veel gevallen ontvang je je restitutie sneller. Deze periode omvat de tijd die het ons kost om je retourzending te ontvangen van de expediteur (5 tot 10 werkdagen), de tijd die het ons kost om je retourzending te verwerken zodra we deze hebben ontvangen (3 tot 5 werkdagen) en de tijd die je bank nodig heeft om ons verzoek tot terugbetaling te verwerken (5 tot 10 werkdagen).

Als je een artikel wilt retourneren, log je in op je account, bekijk je de bestelling via de link "Bestellingen voltooien" in het menu Mijn account en klik je op de knop Item(s) retourneren. We stellen je via e-mail op de hoogte van je terugbetaling zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en verwerkt.

Verzenden

We kunnen naar vrijwel elk adres ter wereld verzenden. Houd er rekening mee dat er voor sommige producten beperkingen gelden en dat sommige producten niet naar internationale bestemmingen kunnen worden verzonden.

Wanneer je een bestelling plaatst, schatten we de verzend- en bezorgdata voor je in op basis van de beschikbaarheid van je artikelen en de verzendopties die je kiest. Afhankelijk van de verzendprovider die je kiest, kunnen schattingen van verzenddata op de pagina met verzendoffertes worden weergegeven.

Houd er ook rekening mee dat de verzendtarieven

Close